Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Ημερίδα για Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό στην Πάτρα την 15η Δεκεμβρίου 2017 - Ομιλητής ο κ. Ρωμανιάς

Η αφίσα φιλοτεχνήθηκε από τον Πάνο Αργυρίου γιος μέλους Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α

Ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α, συνδιοργανώνει με φορείς εργαζομένων και συνταξιούχων της πόλης των Πατρών, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, εκδήλωση - ημερίδα με κεντρικό ομιλητή τον εργατολόγο – νομικό, κ. Γεώργιο Ρωμανιά.
Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Ρωμανιάς με την ομιλία του θα αναφερθεί στα θέματα: Ενημέρωση επί άρθρου 12 του ν.4387/2016, που αφορά στις συντάξεις χηρείας. Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό: Πώς επηρέασαν και θα συνεχίζουν να επηρεάζουν τις ζωές μας σι νόμοι 4387/16, 4472/17 και 4488/17. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ερωτήσεις - απαντήσεις και διάλογο για τους τρόπους δράσης επί των παραπάνω νόμων.
Την εκδήλωση, στην οποία η είσοδος είναι ελεύθερη, συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α, η ΕΑΑΣ ν. Αχαΐας, η Ένωση Γυναικών Πάτρας, η ΕΑΑΝ Δυτικής Ελλάδος, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρέων, η ΕΑΑΑ Δυτικής Ελλάδος, η Πανελλήνιος Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και ο Σύνδεσμος Αποστράτων ΑΞκών Τεχνικού Σώματος.
Στηρίζουν επίσης και συμμετέχουν o Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων «Άγιος Μηνάς», ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας, το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, ο Σύλλογος Ε.Τ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Πατρών, η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων, ο Σύλλογος Τριτέκνων και ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Αχαίας.
Χορηγός της εκδήλωσης – ημερίδας η FastTravel by Keramidas

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνονται οι επαφές των συνδιοργανωτών με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Δήμο Πατρέων! Τους αξίζουν τα συγχαρητήρια μας! Έκαναν εξαιρετική προετοιμασία! Καλή Επιτυχία!
Νάκας Κων/νος πρόεδρος ΕΑΑΣ Αχαίας, Έλσα Κιάφα μέλος ΔΣ Συλλόγου ΑΞΙΑ, Φωτεινή Παναγιωτοπούλου μέλος Συλλόγου ΑΞΙΑ, Πελετίδης Κων/νος Δήμαρχος Πατρέων, Βοργιάς Κων/νος πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων ΕΛΑΣ, Λίτσα Μπαρούση μέλος Συλλόγου ΑΞΙΑ
Δριβίλας Δημήτριος Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης,  Φωτεινή Παναγιωτοπούλου μέλος Συλλόγου ΑΞΙΑ,  Αλεξόπουλος Γρηγόριος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Βοργιάς Κων/νος πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων ΕΛΑΣ, Νάκας Κων/νος πρόεδρος ΕΑΑΣ Αχαίας, Έλσα Κιάφα μέλος ΔΣ Συλλόγου ΑΞΙΑ
Έλσα Κιάφα μέλος ΔΣ Συλλόγου ΑΞΙΑ, Βοργιάς Κων/νος πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων ΕΛΑΣ, Δριβίλας Δημήτριος Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης,  Νάκας Κων/νος πρόεδρος ΕΑΑΣ Αχαίας, Φωτεινή Παναγιωτοπούλου μέλος Συλλόγου ΑΞΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.