Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α θα βρίσκεται την 6η Οκτωβρίου έξω από το ΣτΕ

Ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α θα βρίσκεται δυναμικά με πανό έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) την 6η Οκτωβρίου 2017 και ώρα 09:00, ανταποκρινόμενος θετικά στην πρόσκληση του Συντονιστικού Συμβουλίου των τριών Ενώσεων Αποστράτων και των τριών Ενώσεων Αποστράτων (Ε.Α.Α.Σ. - Ε.Α.Α.Ν. - Ε.Α.Α.Α.). Δείτε τη σχετική ανακοίνωση...
Η ανακοίνωση του Συντονιστικού Συμβουλίου των ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ
"Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων και οι τρεις Ενώσεις Αποστράτων (Ε.Α.Α.Σ.-Ε.Α.Α.Ν.-Ε.Α.Α.Α.), ως γνωστόν, έχουν καταθέσει προσφυγή στο ΣτΕ κατά των διοικητικών διατάξεων του Ν.4387/16 (νέος ασφαλιστικός νόμος/συντάξεις αποστράτων και χηρών), η οποία θα εξετασθεί την 6η Οκτωβρίου.
Για να εκδηλώσουν την συμπαράσταση τους το Συντονιστικό καλεί όλους τους Αποστράτους και τις ορφανικές οικογένειες να δώσουν το παρόν έξω από το ΣτΕ την 6η Οκτωβρίου και ώρα 09.00 για να διαμαρτυρηθούν για τις απαράδεκτες διατάξεις του εν λόγω νόμου, που φτωχοποιεί τους Αποστράτους και τις χήρες.

Και μάλιστα την ώρα που η πολιτεία ακόμα οφείλει την πλήρη εφαρμογή προηγουμένης αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Σημειώνεται ότι για το θέμα των συντάξεων έχουν προσφύγει και άλλες συνταξιοδοτικές Ομοσπονδίες πολιτών και έχουν καλέσει τα μέλη τους στην ίδια κινητοποίηση."

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να μην ξεχάσουμε επίσης ότι την ίδια ημέρα εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο η δικαστική διαμάχη PICAR vs ΜΤΣ, υπόθεση που αφορά άμεσα τους μετόχους και μερισματούχους του ΜΤΣ και φυσικά τα μέλη της ΕΑΑΣ και της ΠΟΑΣΑ, ήτοι τη δραστική ή μη μείωση του καταβαλλόμενου ανταλλάγματος για Μέγαρο ιδιοκτησίας του Ταμείου (ATTICA). Λεπτομέρειες [ΕΔΩ].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.