Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Συνάντηση Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α με Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου (βουλευτής ΝΔ)


Συνάντηση μεταξύ της Βουλευτού Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου και της Αντιπροέδρου του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων «Α.Ξ.ΙΑ», κυρίας Καλλιόπης Δεληγιάννη, και του μέλους του Συλλόγου, κυρίας Δήμητρας Καρανικόλα πραγματοποιήθηκε σήμερα, σε συνέχεια της Ερώτησης που κατέθεσε στις 27/9/2017 η Βουλευτής προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στις συντάξεις χηρείας.
Τα μέλη του Συλλόγου ανέπτυξαν τα προβλήματα και την αγωνία όπως και την πορεία της «Α.Ξ.ΙΑ» έως σήμερα. Επίσης, ενημέρωσαν για τις δράσεις τους και τις κινητοποιήσεις στις οποίες σκοπεύουν να προβούν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Η Κατερίνα Παπακώστα από την πλευρά της εξέφρασε την συμπαράστασή της στον αγώνα που δίνει ο Σύλλογος. Καταδίκασε την ρύθμιση για τις συντάξεις χηρείας ενώ εξέφρασε και τον έντονο προβληματισμό της για τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες, το αρμόδιο Υπουργείο προτίθεται να συνδέσει τις συντάξεις χηρείας με τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Η Βουλευτής δήλωσε πως αναμένει απάντηση στην Ερώτηση που κατέθεσε, ενώ δεσμεύτηκε πως θα σταθεί δίπλα στον Σύλλογο και θα στηρίξει τα δίκαια αιτήματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.