Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ημερίδα στην Κρήτη συνδιοργανώνει με φορείς της πόλης του Ηρακλείου ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α

Ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α [Αξιοπρέπεια – Ισότητα – Αλληλεγγύη] συνδιοργανώνει στην Κρήτη με φορείς Εργαζομένων και Συνταξιούχων, εκδήλωση – ημερίδα με κεντρικό ομιλητή τον εργατολόγο – νομικό κ. Γεώργιο Ρωμανιά.
Η ημερίδα θα λάβει χώρα  στην αίθουσα Ανδρόγεω του Ηρακλείου, την 30η Οκτωβρίου 2018,  ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, με θεματολογία, όπως παρακάτω:
  • Ενημέρωση επί του άρθρου 12 ν.4387/2016, που αφορά στις συντάξεις χηρείας.
  • Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό: Πως επηρέασαν και πως θα συνεχίζουν να επηρεάζουν τις ζωές μας οι νόμοι 4387/2016, 4472/2017 και 4488/2017.
  • Ερωτήσεις – απαντήσεις και διάλογος για τους τρόπους δράσης επί των παραπάνω νόμων.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη
Οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ηρακλείου, η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, ο Σύλλογος Αποστράτων Λιμενικού Σώματος Κρήτης & Δωδεκανήσων, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ν. Ηρακλείου «Ο ΤΑΛΩΣ», η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος και η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού / Παράρτημα ν. Ηρακλείου.


Για ενημέρωση σας ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α [Αξιοπρέπεια - Ισότητα - Αλληλεγγύη] έχει ξεπεράσει ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα 540 μέλη σε όλη την Ελλάδα και καθημερινά αυξάνεται...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.