Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης στο Κιάτο με ομιλητή τον κ. Ρωμανιά

Οι Δήμαρχοι Κιάτου και Ξυλοκάστρου, Περιφερειακοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Υποψήφιοι Πρόεδροι του Επιμελητηρίου, Πολιτευτές, πλήθος αγροτών, ελευθέρων επαγγελματιών, μισθωτών και παρουσία των εκπροσώπων του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α, Α' Αντιπροέδρου Πόπης Δεληγιάννη, μέλους του ΔΣ Διονυσίας Παπαχριστοπούλου και μέλους του Συλλόγου Ειρήνης Γαλιάτσου, παρευρέθησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Κιάτου, για την ομιλία του Γ. Ρωμανιά, με θέμα το Ασφαλιστικό, Συνταξιοδοτικό των Αγροτών και όχι μόνο που οργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία η Ε.Α.Σ.Κιάτου.
Στην κατάμεστη αίθουσα ο Γ. Ρωμανιάς με απλά λόγια ανέλυσε το καυτό θέμα που επηρεάζει όλους μας. Ειδικό κεφάλαιο απετέλεσε το επαίσχυντο για μια ευνομούμενη Πολιτεία, ηλικιακό θέμα των Συντάξεων χηρείας που αφορά όλους μας. Παράλληλα δε με τον Γ. Ρωμανιά, ανέπτυξε το θέμα αυτό και ο Δικηγόρος Κορίνθου, Μαρίνος ΚονδύληςΈλαβε το λόγο και μίλησε σχετικά το μέλος του Δ.Σ. ΑΞ.Ι.Α. Διονυσίας Παπαχριστοπούλου, καταχειροκροτούμενη από το ακροατήριο.
Οι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι πολιτευτές και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ Παπαβασιλείου Κ., έδειξαν αμέριστο ενδιαφέρον και ιδιαίτερη αδυναμία στο άθλιο κατασκεύασμα των ηλικιακών κριτηρίων στις Συντάξεις χηρείας, άκουσαν με προσοχή τις κυρίες και συμπαρατάχτηκαν στο ΔΙΚΑΙΟ αγώνα τους και δεσμεύτηκαν για την έκδοση σχετικών ψηφισμάτων.

Συντονιστής ο πολύ καλός φίλος και άξιος από παλαιά αλλά και τώρα συναγωνιστής Β. Πανταζής., απόστρατος αξιωματικός και δημοτικός σύμβουλος Δ. Κορινθίων. Συγχαρητήρια στην ΕΑΣ Κιάτου, στον πρόεδρο Κ. Παπαβασιλείου, στον Δ. Βλάχο και σε όσους και όσες συμμετείχαν στην άριστη διοργάνωση. Ο Αγώνας του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α, των χαροκαμένων οικογενειών για τα αυτονόητα ,συνεχίζεται .... 

Ρεπορτάζ από Θεόδωρο Διαμάντη...

Η εκπρόσωπος του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α

  
Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο δικηγόρος Μαρίνος Κονδυλης
http://ekorinthos.gr/archives/196087
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.