Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Κοινή Σύσκεψη ΜΤΣ-ΜΤΝ-ΜΤΑ-ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ-ΠΟΑΣΑ-ΑΞ.Ι.Α


Με δεδομένο ότι  το 20% των εκλιπόντων συζύγων των μελών του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α, προέρχονταν από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, και μετά από αίτηση του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α που έγινε αποδεκτό από όλους, συγκαλείται κοινή σύσκεψη των ΜΤΣ - ΜΤΝ - ΜΤΑ - ΕΑΑΣ - ΕΑΑΝ - ΕΑΑΑ - ΠΟΑΣΑ - Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12:00 στο Πνευματικό Κέντρο της ΕΑΑΑ (Χαλκοκονδύλη 5 Αθήνα, 8ος όροφος) με συντονιστή τον Πρόεδρο της ΕΑΑΑ Αντιπτέραρχο (Ι) ε.α. Σπυρίδων Καββούρη με σκοπό την εξέταση των αιτημάτων του συλλόγου ΑΞ.Ι.Α, που είναι:
(1) Να χορηγείται το μέρισμα ακόμα και εάν δεν αποδώσει ο αγώνας για άρση των ηλικιακών κριτηρίων χορήγησης σύνταξης χηρείας με πρόσθετη νομοθέτηση αν απαιτηθεί.
(2) Να μην μειωθεί το ποσοστό χορήγησης του μερίσματος ακόμα και εάν δεν αποδώσει ο αγώνας για επαναφορά του ποσοστού χορήγησης σύνταξης χηρείας στο 70% του εκλιπόντος.
Θυμίζουμε ότι η πρόταση του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α να δίδεται από τα Μετοχικά (όχι επικουρικά) Ταμεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας  το βοήθημα θανάτου και το μέρισμα με την προσωρινή σύνταξη, έγινε αποδεκτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.