Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Και οι προσπάθειες του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α συνεχίζονται...


Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α κ. Έφη Καρακάση επικοινώνησε με το στρατιωτικό γραφείο του κ. Καμμένου Πάνου για να ζητήσει εκ μέρους του Συλλόγου συνάντηση με τον κ. Υπουργό. Η απάντηση ήταν: "–Δεν κρίνεται αναγκαία η συνάντηση διότι έχουν γίνει ενέργειες και δεν δέχεται το Υπουργείο Εργασίας καμία παρέμβαση."
Στη συνέχεια επικοινώνησε με το πολιτικό γραφείο του προέδρου των ΑΝΕΛ κ. Καμμένου με το ίδιο αίτημα, απ' όπου ζητήθηκε ένα ενημερωτικό, το οποίο εστάλη στο e-mail που μας δόθηκε και αναμένεται απάντηση.
Το ίδιο μέλος μας επικοινώνησε με το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αιτηθεί συνάντηση με τον κ. Τσίπρα Αλέξη επ' ευκαιρία της έκθεσης της Θεσσαλονίκης, όπου θα βρεθεί εκεί επί μία εβδομάδα. Ζητήθηκε και από κει ένα ενημερωτικό, το οποίο εστάλη στο e-mail που μας δόθηκε και αναμένεται απάντηση.
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε αίτηση του ιδίου μέλους μας για συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αχτσιόγλου Έφη. Από το γραφείο της κ. Υπουργού ζητήθηκε ενημερωτικό, το οποίο εστάλη στο e-mail που μας δόθηκε και αναμένεται απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.