Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Όταν η ΑΞ.Ι.Α συναντά την αξιοπρέπεια…


Μαυροφορεμένος χειμαρρώδης παραπόταμος του Σαλαβριά (Πηνειός) κατέκλυσε χθες το απόγευμα το εντευκτήριο της ΕΑΑΝ. Ξεκινώντας από τον θεσσαλικό κάμπο ένας δικός μας άνθρωπος ..ένας νέος Αντύπας οργανώνει, καταγγέλλει, βοηθάει με κάθε τρόπο να φύγει η αδικία που χτύπησε ηθελημένα και χωρίς έλεος συνανθρώπους μας με μεγάλο πόνο στην ψυχή τους, αλλά και με εμφανές το βιοποριστικό πρόβλημα.
Τι να πει κανείς και τι να συζητήσει με αυτές τις πονεμένες ψυχές, τι κουράγιο να δώσεις όταν βλέπεις μέσα στο βλέμμα τους τόσο την απόγνωση όσο και την αποστροφή σε ένα ανάλγητο κράτος. 
Στέκονται αγέρωχες με μια αξιοπρέπεια που ξεχειλίζει και παρακολουθούν με ευλάβεια και αγωνία τι λέει ο κάθε ένας φορέας που μπορεί κάπως να βοηθήσει μήπως και δουν κάποιο φως στο απέραντο σκοτεινό τούνελ που άθελα τους βαδίζουν εφόσον οι σύντροφοι τους στην ζωή και στηρίγματα των οικογενειών τους δεν υπάρχουν πλέον. 
Ένα κράτος που ξέρει μόνο να τους πει ΄΄κόψαμε τις συντάξεις σας για να μην κόψουμε κάποιες άλλες΄΄ με τα πιο επίσημα χείλη ενός Υπουργού. Πόσο θράσος πρέπει να έχεις για να πεις σε μια χαροκαμένη μανά …κόψε το λαιμό σου. Πόσο ψεύτης και υποκριτής πρέπει να είσαι όταν δεν μπορείς να βρείς ισοδύναμα 180 εκ. στο σημερινό φαγοπότι των Μ.Κ.Ο.
Ας μην κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό τους. Απέχουμε ελάχιστα, ένα τσακ στη ζωή και μπορεί να βρεθούμε και όλοι εμείς στην ιδία απελπισία. 
Πρέπει όλοι μας να αγρυπνήσουμε πρέπει να ακουστούμε …στις 30 του Μάη πρέπει να μας ακούσουν…πρέπει η σιωπή αυτών των κυριών της ΑΞ.Ι.Α να είναι …..εκκωφαντική!

Δημοσιογραφία των Πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.