Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

Αισθητή η παρουσία του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α στην ημερίδα της ΠΟΜΕΝΣ σε κατάμεστη αίθουσα (φωτο - βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα η ημερίδα της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ). Για την ημερίδα θα εκδοθεί αναλυτικό Δελτίο Τύπου από την ΠΟΜΕΝΣ, εγώ θα σταθώ στο θέμα των Συντάξεων Χηρείας! Ειλικρινά ούτε εγώ δεν περίμενα ότι όλοι σχεδόν οι ομιλητές θα ανέφεραν το θέμα αυτό. Το Ξεκίνησε ο συνήθης ύποπτος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΟΕΥΠΣ) Δημήτριος Σταθόπουλος, το συνέχισε ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας (ΕΑΛ) Αθανάσιος Νταβούρας, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) Δημήτριος Ρώτας, ο εργατολόγος - νομικός Γεώργιος Ρωμανιάς, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κωνσταντίνος Μπαργιώτας και άλλοι πολλοί. Ο λόγος δόθηκε και στην πρόεδρο του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α Λαμπρινή Σαμαρά που καταχειροκροτήθηκε.
Ως Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω το ΔΣ της ΠΟΜΕΝΣ καθώς και τα ΔΣ των Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών Καρδίτσας (ΕΣΠΕΕΚΑ), Λάρισας (ΕΣΠΕΛ), Βόλου - Μαγνησίας (ΕΣΠΕΕΒ), Τρικάλων (ΕΣΠΕΤΡ) και Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ), που αφιέρωσαν ένα μεγάλο μέρος της ημερίδας τους σε ένα θέμα που αγγίζει και αφορά άπαντες, όπως αυτό των ορφανικών οικογενειών.
Γράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης
Υ.Γ. Στα τρία μικρά βίντεο που ακολουθούν δείτε τις τοποθετήσεις της προέδρου του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α, του προέδρου της ΠΟΕΥΠΣ και του αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.