Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΠΟΑΣΑ αρωγός του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α


Η ΠΟΑΣΑ, όπως και σχεδόν όλοι οι φορείς εργαζομένων και συνταξιούχων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, είναι κοντά στο Σύλλογο ΑΞ.Ι.Α από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει δυναμικά. Για το σκοπό αυτό...
-Έχει συγκροτήσει ειδική επιτροπή με αντικείμενο θέματα συνταξιοδοτικά αποστράτων γυναικών και το θέμα των Συντάξεων Χηρείας και των προβλημάτων που ανέκυψαν από το άρθρο 12 του ν.4387/16, αποτελούμενη από τους: (1) ΜΠΕΤΤΑΣ Δημήτριος, Υποστράτηγος ε.α., Α΄ αντιπρόεδρος του ΔΣ και πρόεδρος της επιτροπής θεμάτων γυναικών. (2) ΤΕΝΤΕ Παναγιώτα Ταξίαρχος ε.α., μέλος του ΔΣ, (3) ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Κωνσταντίνος, Υποστράτηγος ε.α., μέλος του ΔΣ και πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σ.Α. ν. Χαλκιδικής (4) ΔΙΒΑΝΗΣ Βασίλειο, αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων ΣΑ ν. Λάρισας.
-Κάλεσε το Σύλλογο ΑΞ.Ι.Α να παραβρεθεί και να πάρει το λόγο στις συσκέψεις της ΠΟΑΣΑ που θα γίνουν στις 11 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 13 Οκτωβρίου στη Λέσβο και στις 4-5 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο.
-Ανέλαβε πρωτοβουλία μέσω του ΓΓ της ΠΟΑΣΑ Αντγου ε.α. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗ Οδυσσέα με μέλη του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α να συναντήσουν τα λοιπά ταμεία επικουρικής ασφάλισης, προκειμένου να ενεργήσουν και αυτά στο πνεύμα των ΜΤΣ, ΜΤΝ και ΜΤΑ (χορήγηση μερισμάτων με την προσωρινή σύνταξη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.