Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019

Μία συγκέντρωση του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α με χαμόγελα και ευχαριστίες (βίντεο - φωτογραφίες)

Μία διαφορετική συγκέντρωση έλαβε χώρα στο Δήμο Αμαρουσίου από το Σύλλογο Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α την 22α Οκτωβρίου 2019. Μία συγκέντρωση διαφορετική από τις άλλες, με χαμόγελα, με ευχαριστίες και αισιοδοξία για το μέλλον. 
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλη την εκδήλωση. Ποιους τίμησε ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α και με ποια κριτήρια. Δεν τίμησε πολιτικούς, όχι γιατί δεν τους άξιζε αλλά γιατί δεν ήξερε ποιους να ξεχωρίσει. Δεν ήταν δυνατόν να τιμήσει τους 45 και πλέον φορείς και τα δεκάδες αρωγά μέλη που ήταν στο πλευρό τους γι αυτό το ΔΣ έβαλε ένα επιπλέον κριτήριο για τους φορείς. Την οικονομική ενίσχυση που παρείχαν τότε που ούτε καν η σύνταξη που είχε καταντήσει επίδομα δεν είχε εκδοθεί. 


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνάδελφο, φίλο και δημοσιογράφο Παναγιώτη Μίγκο - navyret.gr που ήρθε από νωρίς και κάλυψε αφιλοκερδώς την εκδήλωση του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α και επιμελήθηκε το ανωτέρω βίντεο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης για την έκπληξη που επιφύλαξαν τα μέλη του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α προς το πρόσωπό μου και τη σύζυγό μου. Τα συγχαρητήρια όμως και τα μπράβο αξίζουν σε όλες αυτές τις γυναίκες που μέσα στο πένθος τους βρήκαν το θάρρος, το κουράγιο και τη δύναμη ν' αντιταχθούν στην πανίσχυρη πολιτεία και να κερδίσουν και πάλι το δικαίωμα στη ζωή.
Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση και τη Γενική Συνέλευση.


Η μητέρα του "νονού" - γραφίστα Παναγιώτη Αργυρίου
Η έκπληξη του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α προς τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Απόστολο Παπαπαρίση
Βασίλειος Ροζής
Σπυρίδων Περβαινάς
Σπυρίδων Καβούρης
Ιωάννης Πάϊδας
Δήμος Κουμπούρης
Γρηγόριος Γερακαράκος
Δημήτριος Σταθόπουλος
Ευάγγελος Χριστακόπουλος
Μαρία Συρεγγέλα
Δημήτριος Παπαπαδόπουλος
Απόστολος Κρυωνίδης
Φραντζέσκα Σαββοργινάκη
Γιώργος Αυτιάς
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.