Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ημερίδα με κ. Ρωμανιά για Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό - Συντάξεις Χηρείας στη Λάρισα την 4η Οκτωβρίου 2017


Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση - ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την 4η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, με κεντρικό ομιλητή τον εργατολόγο – νομικό κ. Γεώργιο Ρωμανιά με θεματολογία, όπως παρακάτω:       
Α. Ενημέρωση επί άρθρου 12 ν.4387/2016, που αφορά στις Συντάξεις χηρείας.
Β. Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό: Πως επηρέασαν και θα συνεχίζουν να επηρεάζουν τις ζωές μας οι νόμοι 4387/2016, 4472/2017 και 4488/2017.
Γ. Ερωτήσεις - Απαντήσεις και διάλογος για τους τρόπους δράσης επί των παραπάνω νόμων. 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Συνδιοργανωτές: Ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α, ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας, το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, η Ένωση Ιατρών, Νοσηλευτριών & Κέντρων Υγείας Λάρισας, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Σύνδεσμος Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ – Χωροφυλακής Λάρισας, η Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Λάρισας και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.
Την εκδήλωση στηρίζουν ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας (στο πάνελ ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Κουτσογεώργος), το Παράρτημα Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξκων Στρατού,  ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Σύλλογος Αργυροχρυσοχόων – Ωρολογοποιών Λάρισας, η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών και Εμπόρων Λάρισας, η Ένωση Αξκων ΕΛ.ΑΣ Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξκων ΤΧ Σώματος, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξκων Νομού Λάρισας κλπ, κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.