Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Λάρισα-Πάτρα-Αθήνα, ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α συμμετέχει και διεκδικεί Αξιοπρέπεια-Ισότητα-Αλληλεγγύη


Ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων (ΑΞ.Ι.Α) τις επόμενες ημέρες θα δώσει το παρόν σε εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται στη Λάρισα, Πάτρα και Αθήνα. Συγκεκριμένα θα συμμετέχει:
–14/12, ημέρα Πέμπτη, στη Λάρισα, στη διαδήλωση που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ και θα γίνει στην Πλατεία Ταχυδρομείου στις 10:30. Χαιρετισμό θα απευθύνει το μέλος του ΔΣ κ. Έφη Γκόνα.

–15/12, ημέρα Παρασκευή, στις 17:00, στην Αθήνα, στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι συνταξιοδοτικές οργανώσεις ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΝΑΤ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΟΕΕ, Δικηγόρων κλπ. Χαιρετισμός θα απευθύνει το μέλος μας Φανή Κούρου.

–15/12, ημέρα Παρασκευή, στις 19:00, στην Πάτρα στην εκδήλωση που συνδιοργανώνει ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α με φορείς εργαζομένων και συνταξιούχων για ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό με κεντρικό ομιλητή τον κ. Ρωμανιά. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Α’ Αντιπρόεδρος κ. Καλλιόπη Δεληγιάννη.

–16/12, ημέρα Σάββατο, στις 13:30, στην Αθήνα στην εκδήλωση <<Σύγχρονες Πολιτικές για την προστασία της οικογένειας>> στο πλαίσιο του συνεδρίου της ΝΔ. Χαιρετισμό – τοποθέτηση από τη Γενική Γραμματέα του ΔΣ Χριστίνα Τσέτουρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.