Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

12 λεπτά ΑΞ.Ι.Α - "Μαύρη Διαμαρτυρία Επιβίωσης


Σε άλλες αναρτήσεις είδαμε βίντεο με τους ομιλητές και όσους έδωσαν χαιρετισμό στη "Μαύρη Διαμαρτυρία Επιβίωσης". Σε αυτό το 12λεπτο βίντεο έγινε προσπάθεια να υπάρχει μία ανάμνηση των όσων διαμείφθηκαν εκείνη την ημέρα. Αξίζει να σημειωθεί η προσφορά του Λαρισαίου εκφωνητή Ιωάννη Λεβιδιώτη που με τη χαρακτηριστική του φωνή έδωσε παλμό στη διαδήλωση. Οφείλουμε επίσης να αναφέρουμε ότι από τα πέντε άτομα του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος νομού Μαγνησίας της ΕΑΑΑ παραβρέθηκαν οι τέσσερις με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Βύρωνα Καρτσάνα. Τέλος, ξεχωριστή μνεία πρέπει να κάνουμε για όσους ήρθαν από μακρυά και στον από Λάρισα φωτογράφο μας Ευάγγελο Κατσιακιώρη που τράβηξε 766 φωτογραφίες.
Αξίζει τέλος να αναφερθεί για ακόμη μια φορά η ανάληψη του κόστους προσφυγής στην Ολομέλεια του ΣτΕ από τις ΕΑΑΣ - ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ και για τις Συντάξεις Χηρείας. Όπως είπε ο κ. Ρωμανιάς το άρθρο αυτό είναι αυτόχρημα αντισυνταγματικό και πρέπει να προσβληθεί. Αυτό και έγινε. Στη διαδήλωση συμμετείχαν οι πρόεδροι και πολλά μέλη των ΔΣ των παραπάνω Ενώσεων.
Παπαπαρίσης - Ροζής πρ. ΕΑΑΣ - Περβαινάς πρ. ΕΑΑΝ - Καββούρης πρ. ΕΑΑΑ
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από το Σύλλογο ΑΞ.Ι.Α σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και σε όσους με διάφορους τρόπους συμπαραστέκονται και συνεισφέρουν στον αγώνα τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.