Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Συντάξεις χηρείας: Διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή

Ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την είσοδο της Βουλής. Με πείσμα και αποφασιστικότητα κατάφερε τετραμελής αντιπροσωπεία (Πόπη Δεληγιάννη, Χριστίνα Τσέτουρα, Διονύσια Παπαχριστοπούλου, Ειρήνη Γαλιαστού) και μπήκε εντός της Βουλής όπου συναντήθηκε - μίλησε με τον Α' αντιπρόεδρο της Βουλής Κουράκη Αναστάσιο, τον πρόεδρο επιτροπής ευρωπαϊκών υποθέσεων Μανιό Νικόλαο και τον επιστημονικό συνεργάτη Κούτουρη Νικόλαο. 

Τους επιδόθηκε το ψήφισμα και μετά από μια σύντομη συζήτηση "δεσμεύτηκαν" να συνδράμουν στην τροποποίηση του ηλικιακού κριτηρίου του άρθρου 12 του ν.4387/2016. Μάλιστα ζήτησαν την επόμενη φορά να επισκεφτούν μαζί τους τον κ. Πετρόπουλο και να του θέσουν αυτό το τεράστιο κοινωνικό - οικονομικό πρόβλημα που έχει προκύψει και να βρεθεί μια λύση. 


Στην είσοδο της Βουλής συναντήθηκαν με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ο οποίος δήλωσε "Είναι ανήθικο να αφήνουμε γυναίκες με παιδιά, που ο θάνατος τις κτύπησε, ανυπεράσπιστες. Είμαι μαζί τους." Ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α θα συμμετάσχει και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας της Τετάρτης, 17 Μαΐου 2017 στον Πειραιά το πρωί με την ΠΝΟ και στην Αθήνα το απόγευμα με φορείς εργαζομένων και συνταξιούχων, όπως τα Σώματα Ασφαλείας και την ΕΑΑΣ.


To μήνυμα του 'Άδωνι Γεωργιάδη στο twitter: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.