Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019

e-mail Υπουργού Επικρατείας για τη συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α

<<Σήμερα 01-03-2019 η πρόεδρος του συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α. κα Λαμπρινή Σαμαρά και η κα Καλλιόπη Δεληγιάννη Αντιπρόεδρος του ΔΣ συναντήθηκαν στο μέγαρο Μαξίμου με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη.
Κατά την συνάντηση τέθηκαν υπόψη του Υπουργού τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου, συζητήθηκαν όλα τα θέματα τα σχετικά με το Συνταξιοδοτικό (συντάξεις χηρείας) και τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτά.
Ο Υπουργός συμφώνησε ότι για την επίλυσή τους η Κυβέρνηση δεσμεύεται για την όσο το δυνατόν συντομότερη νομοθετική ρύθμιση, ει δυνατόν εντός του Μαρτίου και σε αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούν τα αρμόδια Υπουργεία.>>
Τα παραπάνω αναφέρει το e-mail που απέστειλε ο Υπουργός Επικρατείας κ. Βερναρδάκος Χριστόφορος, όπως φαίνεται παρακάτω.
Πέραν αυτών η αντιπροσωπεία του ΔΣ, ζήτησε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, το συντομότερο δυνατόν. Αναμένεται απάντηση. Θυμίζουμε ότι 4 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α με την Υπουργό κ. Αχτσιόγλου και τον Υφυπουργό κ. Πετρόπουλο, ενώ στις 13 Μαρτίου 2019 ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης θα δεχθεί στα γραφεία του κόμματος το ΔΣ του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α.

Από το πρωί, μέλη του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α, καλωσόρισαν την πρώτη μέρα της Άνοιξης έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.